На Кам'янеччині в ДТП загинуло троє людей



На Хмельниччині слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій троє людей загинуло і ще двоє отримали травми. Серед загиблих - двоє неповнолітніх.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 10 грудня близько 20:00 години на трасі "Житомир - Чернівці" неподалік с. Гаврилівці Кам’янець-Подільського району, інформує сектор комунікації поліції Хмельницької області.

23-річний житель с. Великозалісся, керуючи автомобілем "Тойота", зіткнувся з мікроавтобусом "Форд Транзит", за кермом якого перебував 56-річний житель Хотинського району Чернівецької області.

У результаті зіткнення водій автомобіля "Тойота" та двоє його пасажирів 15 та 17 років, брат із сестрою, загинули на місці події.

Водій мікроавтобуса з політравмою був госпіталізований до реанімаційного відділення Кам’янець-Подільської міської лікарні. Його 43-річному пасажирові надана медична допомога без госпіталізації.

За даним фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.

Наслідки ДТПНаслідки ДТП

Читайте також:"Графік відключень електроенергії для мешканців Кам'янця-Подільського та району з 12 по 18 грудня".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW