Який діє графік відключення світла у Львові та області станом на 12 грудня



Жителів Львівщини закликають економити електроенергію. 

Станом на 12 грудня в енергосистемі України зберігається значний дефіцит потужності. Крім того, ситуація ускладнена негодою та обледенінням проводів. Про це зазначили в "Укренерго". 

Про відключення світла на Львівщині 

Наразі у Львові та області діє графік відключення світла для споживачів. Електроенергія подається двічі на добу по чотири години (разом — 8 годин). В інші години доби слід бути готовим до відключень. 

Зокрема, голова Львівської ОВА Максим Козицький зазначив, що сьогодні на території області зросло споживання електроенергії, тому можливі відключення не тільки у тих, чия група у графіку позначена помаранчевим кольором, але і у тих, хто зараз у білих клітинках.

"Прошу усіх, в кого є електроенергія, вимкнути пристрої, які вам зараз не потрібні. Коли ситуація в енергосистемі стане кращою і буде можливість подати живлення на довший період, енергетики це зроблять", - додав очільник області. 

Дізнатися, в якій групі ваш будинок можна за посиланням (https://poweroff.loe.lviv.ua/gav_city3), а потім дізнатися, коли можливі відключення: 

Графік відключень, Фото: poweroff.loe.lviv.ua

Графік відключень, Фото: poweroff.loe.lviv.ua

Про знеструмлення через негоду

На Львівщині через налипання мокрого снігу та обледеніння проводів без електропостачання залишились 184 населених пункти. Із них 84 знеструмлені повністю, а 100 – частково. Наразі над відновленням живлення працюють 288 енергетиків, залучили 100 одиниць техніки. 

Крім того, у пресслужбі Львівської міськради повідомили, що через обледеніння контактної мережі вже другий день в місті не курсують трамваї та тролейбуси, тому на маршрути випустили більше автобусів. 

У Львові через негоду обледеніла уся контактна мережа електротранспорту, протяжністю 270 км. Також зафіксували 4 пориви мережі через падіння дерев та гілок. Складність роботи полягає у тому, що оброблені ділянки дуже швидко обмерзають знову.

Читайте також: Повалило 128 дерев, пошкоджено 15 машин: у мерії розповіли про наслідки негоди у Львові

Фото на головній: з відкритих джерел 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW