На Миколаївщині сталося три пожежі: горіли гараж та житлові будинки



Минулої доби на Миколаївщині сталося три пожежі.

Як повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України в Миколаївській області, ліквідовували наслідки займань у гаражі та житлових будинках рятувальники. 

Так, о 15:49 10 грудня, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу гаража та господарчої споруди на території приватного домоволодіння по вул. Незалежності м. Нова Одеса Миколаївського району. Силами вогнеборців пожежу ліквідовано о 16:35 на площі 35 кв. м, її спричинило коротке замикання електромережі.

Згодом, на пункт зв'язку надійшло повідомлення про пожежу в житлового будинку по вул. 8 Повздовжня м. Миколаїв. Прибувши на місце рятувальники з'ясували, що пожежа виникла в одній із кімнат. Силами чергового караулу підрозділу її ліквідовано о 20:41 на площі 50 кв. м. Причина встановлюється. Вогнем знищено перекриття, покрівля, речі, меблі домашнього вжитку.

О 20:47 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Центральна с. Новопетрівка Снігурівської територіальної громади Баштанського району. О 01:02 пожежу ліквідовано на площі 80 кв. м. Спільними діями рятувальників врятовано житловий будинок та 2 господарчі будівлі. Причина пожежі встановлюється.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW