Дівчинка потрапила під автобус: в Одесі протягом доби сталось три ДТП з потерпілими



За минулу добу одеські патрульні відпрацювали 737 викликів, які надійшли на гарячу лінію "102". Виявили та перевірили 28 підозрілих осіб. Виявили 3 факти незаконного обігу наркотичних речовин. Виявили та оформили 10 водіїв, які перебували у стані сп’яніння.

Про це повідомили у пресслужбі відомства. 

Вчора ввечері, на вулиці Генерала Петрова за порушення ПДР патрульні зупинили автівку Chevrolet. Під час спілкування з водієм інспектори виявили явні ознаки алкогольного сп'яніння. Навіть прилад, який зазвичай показує результат цифрами, показав три стрілочки. Відповідно до технічної документації, це означає, що водії керував транспортом із показником більш як 5 проміле, при допустимих 0,2. Тепер на водія чекає суд.

Також у місті сталось три ДТП з потерпілими: 

  • учора, 7 грудня, вдень на проспекті Небесної сотні сталося зіткнення двох автівок. До лікарні доставили двох пасажирів.
  • на вулиці Вапняній сталося зіткнення автомобіля Toyota Land Сruiser та вантажівки Volvo. Водія авто Toyota шпиталізували.
  • учора ввечері на перехресті вулиць Старопортофранківської та Торгової пішохід потрапив під автобус. До лікарні доправили 15-річну дівчину.

На місцях ДТП працювали патрульні та слідчі, які встановлять всі обставини ДТП.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW