У Сумах помер викладач педагогічного університету



У Сумах помер викладач педагогічного університету, фото-1

Кафедра української мови і літератури Сумського Державного педагогічного університету повідомляє, що викладач кафедри Юрій Володимирович Поляничко передчасно завершився земний шлях

Відійшов у вічність викладач, якого поважали колеги і студенти різних факультетів Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка.

Юрій Володимирович Поляничко у 1988 році з відзнакою закінчив філологічний факультет Сумського державного педагогічного інституту імені А. С. Макаренка. Упродовж кількох десятків років професійне життя Юрія Володимировича було нерозривно пов’язане з нашим колективом: з 1988 року працював асистентом кафедри української мови, з 2018 року – викладачем кафедри української мови і літератури.

У 1992-1995 роках навчався в аспірантурі Харківського державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди. Науковим керівником дисертації був доктор філологічних наук, професор С. І. Дорошенко.Упродовж трьох десятиліть Юрій Володимирович навчав української мови за професійним спрямуванням студентів різних факультетів університету. Студенти шанували цікаві заняття і неординарні думки, тепле слово наставника.

Юрій Володимирович Поляничко нагороджений Почесною грамотою Міністерства освіти і науки, грамотою Управління освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації за якісну підготовку студентів.

Чесність і відданість педагогічній справі, інтелігентність, людяність і сила волі, прагнення довести кожну розпочату справу до логічного кінця – таким є для нашої кафедри Юрій Володимирович Поляничко.

Колектив кафедри української мови і літератури Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка висловлює глибокі співчуття рідним і близьким Юрія Володимировича Поляничка.

Ми пам’ятаємо Вашу порядність, щирість, відкритість, толерантність, мудрість, харизматичність, дорогий Юрію Володимировичу.

І Ваше уміння бути таким справжнім…

Вічна, світла пам’ять …



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW