Василь Палюх у суперфіналі шоу «Голос країни» торкнувся душі кожного українця



Василь Палюх, суперфіналіст вокального конкурсу "Голос країни", вразив присутніх виконанням пісні Володимира Сосюри "Любіть Україну", музику до якої написав його наставник. Тренер хлопця Потап (Олексій Потапенко) сказав: "Любіть Україну - це відповідь на всі наші запитання. Те, що ти зараз виконав на сцені - це відповідь на всі питання".

20 листопада 2022 року на телеканалі "ТЕТ" відбувся грандіозний фінал конкурсу "Голос країни 12". Побачивши виступ Василя Палюха у фіналі проекту, тренера українського вокального шоу Олексія Потапенка переповнювали емоції. Чуттєве виконання пісні "Пісня про пісню" також прозвучало у виконанні конкурсанта. Виступ, за словами Потапа, був приголомшливим і торкнувся душі кожного українця.

«Що тут скажеш, я розплакався. Ти — Божа людина. Я знаю, скільки ти робиш для України, але найголовніше, що ти тут і ти лікуєш наші душі й серця. Спасибі тобі за це», – сказав тренер.

Василь родом із села Сошичне Камінь-Каширського району на Волині є іподияконом у архієпископа Української Православної Церкви у Києві Яготинського Серафима, настоятеля монастиря у Феофанії. Він раніше вже брав участь у конкурсі талантів. У 2016 році він переміг у "Караоке на Майдані", а всі виручені кошти від заходу передав пораненому бійцю АТО.

Підписуйтесь на нас у Facebook, на наш Telegram-канал та слідкуйте за новинами Білої Церкви на сайті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW