На Сумщині судитимуть організатора наркобізнесу та двох його спільників



Сумською обласною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно організатора наркобізнесу та його двох спільників.

Встановлено, що 32-річний мешканець Конотопщини створив бізнес з виготовлення та продажу амфетаміну, до якого долучив 37-річного знайомого, довіривши йому роль фасувальника, та його 42-річну сестру, яка відповідала за зберігання та передачу готового до вжитку товару.

Під час проведення санкціонованих обшуків в учасників організованої групи правоохоронці виявили та вилучили амфетамін і марихуану, які вони зберігали з метою збуту, а також зброю, підроблені документи та грошові кошти.

Дії обвинувачених кваліфіковано за ч. 2, 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч. 4 ст. 358 (підроблення документів), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) КК України.

Досудове слідство завершено слідчими Слідчого управління ГУНП в Сумській області у взаємодії із працівниками Сумського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ під процесуальним керівництвом прокуратури.

Пресслужба обласної прокуратури



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW