Стажування прискорило працевлаштування: історія олевчанки



Юлія Кручко з Олевська досить тривалий час самотужки шукала роботу, маючи професійний досвід продавця-консультанта, референта, завідувачки складу. Жінка звернулася по допомогу до Олевська районна філія Житомирського обласного центру зайнятості ще у вересні поточного року.

Під час індивідуальної консультації з кар'єрним радником її зацікавила вакансія продавця непродовольчих товарів у підприємиці Олени Іжевської. Працедавець вирішила скористатися такою послугою служби зайнятості, як стажування безпосередньо на робочому місці за індивідуальною програмою, аби упевнитися у кваліфікації майбутньої співробітниці перед оформленням на роботу.

Цілеспрямована пані успішно пройшла професійний відбір та приступила до стажування. Згодом Юлія Кручко отримала бажану роботу, а роботодавець – кваліфікованого працівника.

До відома, безробітні, які тривалий час не працювали, завдяки проходженню стажування мають можливість відновити та удосконалити свої вміння, знання та навички, отримати досвід практичної роботи, скоріше адаптуватися до робочого ритму.

Більше пропозицій роботи – на сайті служби зайнятості в рубриці "Шукаю роботу" за посиланням https://cutt.ly/4Dz4cVI або на Єдиному портал вакансій - https://jobportal.dcz.gov.ua.

Оформити підписку на вакансії за регіоном або галуззю можна завдяки чат-боту @DCZWorkNowBbot.

Маєте запитання щодо діяльності служби зайнятості – телефонуйте на «гарячі» лінії 063-214-41-75 і 097-417-84-96 або пишіть у телеграм-чат обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_Zhytomyr.

Джерело: Житомирська обласна служба зайнятості

Стажування прискорило працевлаштування: історія олевчанки, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW