Масована ракетна атака по Україні: розвідка назвала скільки ще ракет у рф на такі удари



5 грудня, відбулась восьма масована ракетна атака країни-терориста на наші енергетичні об’єкти. В українській розвідці назвали на скільки ще таких масштабних ударів вистачить ракет у рф.

Про це повідомляє редакція з посиланням на виступ начальника ГУР МО Буданова в етері телемарафону.

За даними розвідки росія має запас високоточних ракет лише для кількох масованих атак. 

"Запаси високоточного озброєння у рф підходять до завершення. Вони вже давно увійшли в критичний мінімум. Проте, як бачимо, вони вирішили йти до кінця, тобто до нуля", - заявив Буданов. 

Виробництво нових ракет є, але абсолютно мізерне у порівнянні з тією кількістю, яку вони застосовують. У них залишилось ще на кілька масштабних атак і вони вийдуть у повний нуль.

До слова, станом на початок грудня Іран так і не поставив рф жодної балістичної ракети. 

Поки вже восьмий раз війська рф гатять по об'єктах енергетичної інфраструктури, глава міноборони рф стверджує, що окупанти нібито намагаються "зламати військовий потенціал" української держави.

Метою російських масованих ударів є "злам військового потенціалу України". Про це він заявив на селекторній нараді, повідомляє провладне інформагентство Інтерфакс у вівторок, 6 грудня.

За словами російського чиновника, окупанти нібито "завдають масованих ударів високоточною зброєю великої дальності".

Він також стверджує, що загарбники ціляться "по системі військового управління, підприємствах оборонно-промислового комплексу, а також пов'язаних з ними об'єктах", і мета полягає в "зламі військового потенціалу".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW