Перші наслідки нової ракетної атаки на Україну: яка ситуація в областях



Повітряна тривога триває, Україна переживає восьму масовану ракетну атаку країни-терориста. Вже є влучання по обʼєктах енергетичної інфраструктури й повʼязані з цим аварійні відключення світла, а найгірше, що вже загиблі. 

Редакція розкаже перші наслідки нової ракетної атаки на Україну та яка ситуація в областях. 

Голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомляє, що є руйнування в енергетичній інфраструктурі країни. Можливі масштабні відключення. Шахтарі з шахт і люди з метро - виведені. Заряджайте павербанки, робіть запаси води, керівники підприємств всіх форм власності - відпустіть людей додому.

По всій Одесі відсутнє водопостачання. Усі насосні станції та резервні лінії знеструмлені, повідомили у Інфоксводоканалі.

Крім цього, через знеструмлення частини Одеси призупинили роботу громадського електричного транспорту.

На одній із підстанцій на Житомирщині спрацювала система захисту, повідомляє Суспільне з посиланням на «Житомиробленерго». Електропостачання відновлять після відбою повітряної тривоги, бо наразі персонал підстанції перебуває в укритті.

У Новософіївці (Запорізька область) кількість поранених зросла до трьох. Среде них маленька дитина – їй 1 рік і 10 місяців, додав заступник голови ОП Тимошенко.

По Миколаївщині оперативно відключено всі 10 черг графіку стабілізаційних відключень, зазначили у обленерго.

Наразі диспетчери Укренерго працюють над утриманням балансу в енергосистемі.

Будь ласка, залишайтеся в укриттях.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW