Прикарпатські енергетики плетуть маскувальні сітки



Перші зимові маскувальні сітки, виготовлені працівниками АТ «Прикарпаттяобленерго», вже потрапили до своїх замовників. Перший день зими нові сітки від енергетиків у білих тонах зустріли на українсько-білоруському кордоні. Вони прикриватимуть запаси артилерійських снарядів на спеціальних тягачах.

Ще одна сітка 1 грудня вирушила на Запорізький напрямок, інформує пресслужба “Прикарпаттяобленерго”.

Виготовлення маскувальних сіток для наших військових відбувається в стінах енергокомпанії постійно, з перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну. Сітки енергетики плетуть в обідню пору. За перші два місяці на фронт було передано 15 сіток.

«Плетіння маскувальних сіток стало першою ініціативою з допомоги нашій армії, – розповідає голова профкому обленерго Ольга Тишко. – Вже 26 лютого ми згуртувалися, влаштувавши цех в центральному офісі компанії на Індустріальній 34. Спершу ми зустрілися зі своїми партнерами з ГО «Дружина воїна», щоб навчитися новому ремеслу і запустити виробництво.

А тоді активно взялися до роботи, яка триває і досі. Спершу волонтерська робота збирала працівників і працівниць усі дні без вихідних. Більше трьох десятків активістів приходили попрацювати, зробити свій внесок до перемоги. Приєднувалися до них також дружини, чоловіки та діти. Зараз працюємо переважно в обідню перерву».

Виготовлення сіток – не єдина волонтерська ініціатива енерегтиків. В АТ «Прикарпаттяобленерго» у різних підрозділах виготовляють пічки для дров, формують вітамінні набори, випікають пряники, шиють пов’язки, роблять окопні свічки та безліч інших потрібних для передової речей.

Джерело: КУРС



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW