В Одесі касир привласнив майже 650 тисяч гривень



В Одесі поліцейські викрили у незаконному привласненні грошей касира однієї з фінансових установ, пов’язаної із переказами коштів.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Всього за кілька днів правопорушник збагатився за рахунок компанії на суму більше пів мільйона гривень.

Виявивши нестачу грошей, дирекція установи звернулася із відповідною заявою до поліції. В ході слідчих дій правоохоронці встановили, що 28-річний одесит, перебуваючи на посаді касира пункту надання фінансових послуг однієї з платіжних систем, маючи доступ до персональних даних клієнтів, від їх імені вносив до електронної бази фіктивні заявки на отримання грошових переказів, за допомогою відповідних операцій імітував їх виплату, натомість гроші переказував на власну банківську карту. У такий спосіб «підприємливий» працівник привласнив 649 тисяч гривень.

«На підставі доказів, які правоохоронці зібрали в рамках розпочатого кримінального провадження, слідчі відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у правопорушеннях, передбачених ч. 4 ст. 191 та ч. 3 ст. 362 Кримінального кодексу України. Йдеться про привласнення чужого майна, яке перебувало в віданні підозрюваного, вчинене у великих розмірах, а також несанкціоновану зміну інформації, яка оброблюється в автоматизованих системах, до якої чоловік мав право доступу, що заподіяло значну шкоду», - повідомив слідчий територіального підрозділу поліції Роман Симоненко.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW