У Києві сталась масштабна ДТП за участю 5 автомобілів: , – ФОТО, ВІДЕО



1 грудня у Києві на проспекті Перемоги, під Повітрофлотським шляхопроводом, сталась дорожньо-транспортна пригода за участю 5 авто. Внаслідок аварії на цій ділянці дороги виник затор.

Про це повідомили в соцмережах.

На проспекті Перемоги у Києві сталася ДТП за участю 5 авто, dtp.kiev.ua

На проспекті Перемоги у Києві сталася ДТП за участю 5 авто, dtp.kiev.ua

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте!

Ранок починається не з кави: карколомна аварія в Києві на проспекті Перемоги під Повітрофлотський мостом. Зіткнулось 5 автівок, – йдеться в повідомлені.

Серед них BMW, Jeep, а також Lexus, марки ще двох транспортних засобів, які є учасниками автопригоди, поки не встановлені.

На проспекті Перемоги у Києві сталася ДТП за участю 5 авто, dtp.kiev.ua

На проспекті Перемоги у Києві сталася ДТП за участю 5 авто, dtp.kiev.ua

На опублікованому відео можна побачити наслідки ДТП, зокрема на місці події приїхали три авто поліції. Одна з машин перекинулась на бік. Через ДТП на цій ділянці дороги виник затор у бік центр Києва. Інформації про загиблих чи постраждалих поки не надходила.

Як вдалося встановити правоохоронцям, що прибули на місце пригоди, в результаті потужного удару один з автомобілів-учасників аварії перекинувся на бік. Попередньо припускають, що керманич автомобіля ВMW міг бути у стані алкогольного сп'яніння.

На місці автоподії утворився великий затор у напрямку центра міста, рух транспорту частково обмежено.

Що стосується інформації щодо кількості постраждалих у ДТП, то поки вона залишається невідомою.

Також київські пабліки пишуть про те, що через зіткнення трьох іномарок механічні пошкодження було завдано ще двом транспортним засобам, що у момент зіткнення проїжджали повз.

Також ми писали про те, що на Київщині, в Бучанському районі сталася смертельна ДТП. Так, 29 листопада, близько 20 години, на 59 кілометрі траси Київ - Ковель зіткнувся лісовоз з вантажівкою. На жаль, водій вантажівки, 29-річний мешканець Львівщини, загинув на місці.

Окрім того, розповідали, що на трасі Київ – Чоп трапилась масштабна ДТП з постраждалими. Усі смуги руху у напрямку столиці перекрито.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW