Житомирщина отримала сучасну мобільну лабораторію при підтримці Уряду США



Повністю автономну мобільну лабораторію отримав Житомирський обласний центр контролю та профілактики хвороб. Її у разі потреби легко доставити у будь-яку точку області. Вона входить у трійку тих, які Україна отримала при підтримці Уряду США. Про це інформує телеграм-канал голови Житомирської ОВА Віталія Бунечка.

Передали її спільно з Надзвичайним та Повноважним Послом США в Україні Бріджит Брінк, головою Бюро ВООЗ в Україні Ярно Хабіхтом й Міністром охорони здоров'я Віктором Ляшком.

« – Природно, що в умовах війни ризики спалахів інфекційних захворювань збільшуються в рази. Саме тому мобільна лабораторія, яка повністю автономна та може бути доставлена в будь-яку точку області стане дуже корисною для наших медиків і допоможе врятувати життя багатьом пацієнтам. Адже вчасне виявлення та діагностування таких захворювань є запорукою ефективного лікування», - йдеться у повідомленні.

Так, завдяки новітньому обладнанню буде змога проводити декілька тисяч тестувань різної складності на добу. І це допоможе віддаленим громадам області пришвидшити медичні дослідження.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW