Ворог не припиняє обстрілювати Херсон. З окремих населених пунктів Херсонщини війська рашистів виведено та роззосереджено у лісосмугах



На Херсонському напрямку ворог обороняє раніше зайняті рубежі. Артилерійських та танкових обстрілів зазнали райони населених пунктів, що розташовані на правому березі річки Дніпро в Херсонської області. Ворог не припиняє обстрілювати передмістя та саме місто Херсон.

Як повідомляється у оперативній інформації Генштабу ЗСУ станом на 6:00 1 грудня 2022 року, спостерігається зменшення кількості російських військових та військової техніки у населеному пункті Олешки.

З окремих населених пунктів Херсонської області війська противника виведено та роззосереджено у лісосмугах вздовж ділянки автошляху Олешки – Гола Пристань. Основа частина військ - це мобілізовані особи. 

Російські окупанти продовжують використовувати цивільні об’єкти на тимчасово захоплених територіях. Так, в приміщені школи одного із населених пунктів Запорізької області, загарбники облаштували польовий шпиталь.

Водночас, протягом 28-29 листопада, фіксувалася евакуація поранених загарбників колоною з вантажівок та автобусів, що рухалася у бік Мелітополя.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW