У Миколаєві затримали групу сутенерів, які заробляли на місяць до півмільйона гривень, - ФОТО



У Миколаєві правоохоронці затримали групу сутетенерів, яку очолювала 50-річна жінка, яка залучила до злочинної діяльності ще  трьох своїх знайомих жінок віком від 39 до 52 років, що виконували роль адміністраторів. 

Як повідомляє обласна прокуратура, у приміщенні орендованого банного комплексу працювали понад 10 жінок, які приносили до 500 тисяч гривень прибутку в місяць. 50 відсотків із заробітку дівчата віддавали адміністраторам комплексу та господарці. 

Підлеглих сутенери забезпечували необхідними умовами, транспортом та місцем для надання інтимних послуг. Про надання платного сексуального сервісу у комплексі зловмисниці сповіщали клієнтів, роздаючи візитівки. Вартість години таких послуг становила від 1500 до 2000 гривень.

У ході санкціонованих обшуків за місцями мешкання чотирьох фігуранток та безпосереднього у банному комплексі поліцейські вилучили 13 мобільних телефонів, комп’ютерну техніку, грошові кошти у сумі 2400 доларів США та майже 800 тисяч гривень, банківські та сім-картки, чорнові записи, документи та предмети інтимного характеру.

фото - прокуратурафото - прокуратура

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW