Обстріл, відсутність світла і перший сніг. Як минув тиждень у Слов’янську



Як минув черговий тиждень життя у Слов’янську.

Ще один тиждень осені у Слов’янську розпочався з відзначення Дня гідності та свободи. Також у понеділок у місті вітали десантників з професійним святом.

Цього тижня енергетична система України знову зазнала обстрілів з боку рф. Внаслідок цього Донецька область була повністю знеструмлена. Відчули на собі проблеми з електрикою і у Слов’янську.

На Донеччині тим часом відкрили Пункти незламності. Функціонують такі і у Слов’янську. Тут у 6 з 11 Пунктів організували одноразове харчування, адже вони розташовані у віддалених районах міста, там здебільшого живуть пенсіонери, багато людей з інвалідністю. Їх адреси можна дізнатись за телефонами гарячих ліній.

На жаль, цього тижня вперше за довгий час Слов’янськ знов зазнав обстрілу. Про це повідомив голова військової адміністрації Вадим Лях у четвер ввечері.

Міська влада вкотре закликає, за можливості, не повертатися на зиму до міста. Хоча, як свідчить статистика, кількість мешканців у Слов'янську зростає

Тим часом у Слов’янську цього тижня випав перший сніг. Зима вже на порозі, але сподіваємось, що вона буде для нас теплою.

Читайте також:  

Сьогодні обстріляли Слов’янськ - Лях

Внаслідок ракетної атаки Донецька область була повністю знеструмлена - Кириленко

Пошуковці евакуюють тіла загиблих захисників і військових рф. Репортаж з-під Довгенького (відео)

Отримуйте добірку найважливіших новин за день у нашій Viber спільноті



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW