225 локацій Львова, де є генератори та укриття: онлайн-карта



Публікуємо онлайн-карту з локаціями у Львові, де генератори та укриття. 

У листопаді маркетингова агенція Stroom Digital спільно з Львівською міськрадою запустила інтерактивну карту закладів міста, де є генератори, а також тих, які працюють під час повітряної тривоги в укритті. Наразі мапа об'єднала вже близько 225 локацій, зокрема й міські пункти обігріву. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

"Сьогодні ми не можемо знати, що буде до кінця дня: чи буде чергова атака від росіян. Але ми маємо бути готові до всіх сценаріїв. У Львові вже функціонують пункти обігріву, але дуже важливо, що долучається активний бізнес, зокрема різного роду громадські заклади, які так само мають готовність до роботи в надзвичайних умовах", – зазначив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Переглянути карту із локаціями, де є генератори та укриття, можна онлайн за посиланням: https://bit.ly/stroom_lmr 

"Карта є "живою". Наша команда постійно перевіряє електронну скриньку, соцмережі та Google-форму. Ми додаємо заклади постійно, тому що, зрештою, підприємці постійно купують генератори, та віднімаємо заклади, якщо нам підтверджують, що щось пішло не так і у закладі більше, наприклад, немає генератора. Дякуємо усім, хто допомагає поширювати та наповнювати цю карту", – розповів розробник онлайн-мапи Роман Тимоцко.

Незабаром на закладах "з мапи" з'являться спеціальні наліпки – "Тут є струм", аби їх було простіше знайти.

Читайте також: Козицький повідомив, яка ситуація з електропостачанням у Львові та області 25 листопада

Фото на головній: Романа Балука



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW