Екстрені відключення світла: де Дніпрі та області перевірити поточні відключення



Енергосистема в Україні продовжує оговтуватися від російської ракетної атаки, бо відбулася системна аварія. Були уражені важливі енергетичні обʼєкти. Спрацювала автоматика. Після таких аварій відновлення триває довше, ніж в тому випадку, коли відключення здійснюють диспетчери.

Про це повідомляє редакція 056. 

В НЕК Укренерго підготували енергетичну мережу до включення в роботу електростанцій, але дефіцит потужності в системі - все ще 50%. Контрольовані відключення необхідні для збереження обʼєднаної енергосистеми. 

Наразі на Дніпропетровщині відбуваються екстрені відключення світла.

Графіки стабілізаційних відключень, які складені раніше, наразі не діють.

Перевірити наявність поточних відключень можна тут.

Енергетики ДТЕК разом зі спеціалістами НЕК «Укренерго», іншими екстреними службами й органами державної влади роблять все можливе для скорішої стабілізації ситуації.

В ДТЕК просять всіх клієнтів максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00. Бізнес-клієнтів просять свідомо ставитися до вимог скорочення споживання електроенергії та обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

В НЕК Укренерго закликають українців, в яких вже з’явилася електроенергія, з розумінням поставитись до того, що графіки планових і аварійних відключень продовжать діяти. Ремонтні бригади «Укренерго» разом з колегами з обленерго ні на хвилину не припиняють аварійно-відновлювальні роботи, але обсяги пошкоджень такі, що на їх ліквідацію потрібно більше часу, ніж раніше.

У період відсутності електроенергії, в компанії просять подбати про себе та рідних, а також допомогти тим, хто потребує цього поряд.

Витримка, мужність та взаємопідтримка - наша відповідь країні мороку.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW