Учні початкової школи з Хмельницького зібрали кошти на зимові шини для автівок спецпризначенців



Щодня спостерігаючи, як українці підтримують один одного в скруті, як допомагають своїм воїнам та піклуються про тих, хто втратив усе через війну, світ дивується нашій єдності та незламності. Хоча, насправді, нічого дивного тут немає, адже ми змалечку починаємо усвідомлювати свою приналежність до великої нації. Це чудово демонструють наші діти, які нарівні з дорослими прагнуть внести свою часточку у нашу перемогу.

Начальник ОВА Сергій Гамалій мав нагоду поспілкуватися із такими юними та щирими українцями та україночками в одному з початкових навчальних закладів м.Хмельницького. У школі навчаються дітки 1-4 класу, але з допомогою батьків та вчителів, вони вже дуже багато зробили для того, аби допомогти нашим бійцям швидше здолати ворога. За словами директорки школи Інни Мудрої, школярі плетуть маскувальні сітки, влаштовують благодійні ярмарки, збирають домашні смаколики, малюють патріотичні листівки та малюнки.

Сергій Гамалій щиро подякував діткам та вчителям за їх ініціативність та любов до України, а ще познайомив їх з представником легендарного військового підрозділу, що дислокується на Хмельниччині – командиром 8-го окремого полку спеціального призначення Андрієм Матвіїшиним. Нещодавно діти на ярмарку зібрали для спецпризначенців кошти на “зимове взуття” для автівок, отож командир особисто завітав, аби передати слова подяки від своїх побратимів. Також він подарував школі пам’ятний сувенір – виготовлену з дерева емблему полку із зображенням вовка, який є талісманом цієї військової частини.

“Дякуємо вам за те, що ви ростете справжніми патріотами! І головне, пам’ятайте, що вам потрібно дуже гарно вчитися, адже коли наші вояки виженуть з України рашистів, ви будете допомагати відбудовувати країну, – сказав Сергій Гамалій, звертаючись до учнів. – Ви маєте бути мудрими і сміливими та точно знати, як зробити так, щоб всі наші люди жили щасливо! Велика вам подяка за ваші великі серця!”



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW