Окупанти хочуть відбудувати театр в Маріуполі в тому ж вигляді, яким він був до падіння російської авіаційної бомби, - ВІДЕО



Російські загарбники хочуть відбудувати Маріупольський драматичний театр точно в такому вигляді, яким він був до 16 березня, коли надпотужна авіаційна бомба була скинута з російського літака і вбила, як мінімум, 300 маріупольців.

Зараз театр огороджений. За парканом і високим банером проводяться демонтажні роботи. Окупанти обіцяють найближчим часом почати завозити будівельні матеріали.

Раніше повідомлялось, що росіяни не змогли вивезти всі тіла загиблих, через що вимушені були заливати підвали бетоном. Але навіть бетон певний час не дозволяв будівельникам вести там роботи через трупний сморід. Про писали російські ЗМІ та Телеграм-канали.

Підірвану будівлю театру петербурзькі будівельники мають відновити за два роки. І виглядатиме воно абсолютно так само, як до вибуху, пише російське пропагандистське видання  "Известия" з посиланням на слова "заслуженого артисту Росії" Олександра Ростова, який у серпні 2022 року очолив маріупольський театр. Окупанти перейменували його в "Маріупольський республіканський академічний орден «Знак Пошани» російський драматичний театр".

Українська влада має наміри побудувати театр в іншому місці, а тут зробити меморіал пам'яті за загиблими під час російського теракту. І в цьому проявляється принципова різниця між українцями, які цінують людське життя і пам'ятають про кожного, і росіянами, які просто заливають бетоном пам'ять про вбивства фі смерті.

Правда про теракт в Маріупольському драматичному театрі:

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW