Все ближче до перемоги: чернігівські баскетболісти грають у Вищій лізі



На минулих вихідних «Чернігів-ШВСМ» повів чергові матчі Вищої ліги (другого, за силою, дивізіону українського чоловічого баскетболу).

У першому поєдинку, проти «Полтави», чернігівцям до перемоги не вистачило двох точних триочкових кидків: 63-59 на користь полтавчан. Найбільш результативним гравцем «Чернігова» у цій грі став 25-річний Дмитро Кравченко, в активі якого 22 набрані бали.

А ось друга зустріч вийшла менш вдалої для команди з Сіверщини: поразка 67-87 від миколаївського «Ніко-баскета» (втім, Дмитро Кравченко й в цьому матчі став найбільш результативним гравцем у складі обох команд, записавши на свій рахунок 20 балів).

-Були дуже близькі до перемоги над «Полтавою», проте не влучили декілька важливих кидків у кінці зустрічі, тому програли 4 бали, - розповість у коментарі нашому виданню головний тренер БК «Чернігів-ШВСМ» Олександр Хоменко. - З «Ніко-баскетом», почали вдало, але провалили другу чверть (її чернігівці програли з рахунком 9-26, - прим), після чого вже не змогли наздогнати опонентів. Будемо працювати над помилками...

Після чотирьох зіграних матчів чернігівці займають останню, шосту сходинку групи III. Наступну гру підлеглі Олександра Хоменка мають провести 3 грудня, проти все того ж «Ніко-баскета».

Нагадаємо, цьогоріч БК «Чернігів»дебютує у Вищій лізі, але не може проводити домашні матчі у Чернігові. Всі чотири поєдинки цього сезону чернігівці провели на базі «Сокіл» у Пущі-Водиці.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW