Кікбоксери з Павлограду та Новомосковська стали призерами чемпіонату Європи з кікбоксінгу WAKO



В Анталії (Туреччина) з 12 по 20 листопада проходив чемпіонат Європи з кікбоксінгу WAKO серед дорослих. Національна команда України стала другою у командному заліку на цих змаганнях. Загалом за нагороди першості Європи 2022 року вели приблизно 900 спортсменів з 39 країн.

Про це повідомляє пресслужба Національної федерації кікбоксингу України WAKO та тренер Володимир Єрьомін з Павлограду.

«Це для нас високий результат. Ми не очікували, що будемо так високо. Адже частина спортсменів, які мали їхати на ці змагання, за різних обставин не змогла цього зробити. Тому вважаю, що у часи війни це для нас гарний результат. Наші хлопці й дівчата згуртувалися, і зробили все для нашої перемоги. Вони прославили Україну», – поділилася своїми враженнями президент федерації Ольга Павленко.

Вихованці Володимира Єрьоміна з Павлограду завоювали «золото» (Гліб Мазур у розділі К-1 (57 кг) та «бронзу» (Олександр Українець).

«Гліб Мазур виступав вперше на змаганнях серед дорослих, він провів три поединки і виборов золоту медаль чемпіоната Європи у розділі К-1 (57кг)!

Олександр Українець провів три поединки і у полуфіналі отримав розсічення голови і не зміг продовжити змагання, нажаль бронза.

Данило Петин та Богдан Ситник лишились без залікових нагород, для них це буде великий досвід!», - розповів він.

Спортсмени з Новомосковська: Микола Ксензов став чемпіоном (фул-контакт, 81 кг), а його брат Олександр Ксензов (фул-контакт, до 91 кг) – віце-чемпіоном Європи.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW