Міський голова Новомосковська привітав містян з Днем Гідності і Свободи



Гідність і Свобода – ці слова набули особливого сенсу, стали девізом і головним орієнтиром життя нації після подій на Майдані 2013-2014 років. Саме під час тих великих стоянь, а вірніше протистоянь під палицями беркутівців, кулями, водометами й морозом, українці на головній площі країни у центрі Києва довели власному претенденту на диктаторство і його московитському поводирю, що ми той народ, який тиранію терпіти не буде, рабство – то не про нащадків вільних козаків. 

Українці вибороли під час Революції, які вразили світ, свободу й демократичний, європейський вектор розвитку для країни ціною життя кращих своїх синів.

Повномасштабне вторгнення агресора зробило значення подій Майдану більш очевидним. Завдяки великому подвигу майданівців, нас ніхто й ніколи не використає, як зараз росіян і білорусів, для нападу на інші країни. 

У нас не приживуться зомбоящики. Ми не потерпимо брехні, насилля й неволі! І як не важко тепер  українцям - зло буде покаране, попереду неодмінно велика Перемога!

Дякую всім, хто сьогодні воює проти російського агресора на всіх фронтах – військовому, тиловому, енергетичному, інформаційному, хто відстоює незалежність та територіальну цілісність, волю, нашу Гідність і Свободу!

Вірю, що переможний дух – дух Свободи, ті чесноти та цінності, які загартовувалися на Майданах, приведуть Україну до перемоги.

Вистояли на Майдані – переможемо у війні!

З Днем Гідності і Свободи!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW