На Хмельниччині місцева жителька втратила 50 тисяч гривень, потрапивши в пастку шахраїв



Намагаючись отримати додатковий прибуток у мережі інтернет, потерпіла втратила власні кошти. Дізнавачі за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

21-річна дівчина в інтернеті побачила оголошення про додатковий заробіток онлайн. Перейшовши за посиланням, потерпіла почала виконувати перелік вказаних кроків з метою отримання прибутку. Суть схеми наступна: вкладаєш більше коштів – отримуєш більший прибуток. Так дівчина сама не зрозуміла, як «вклала» 50 тисяч гривень, які повернути вже не змогла. В результаті – ні власних коштів, ні заробітку. Коли ж потерпіла зрозуміла, що стала жертвою шахраїв, то звернулась у поліцію.

За даним фактом дізнавачі Хмельницького районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає альтернативні види покарання, найсуворіше з яких – обмеження волі строком до трьох років.

Поліція просить громадян бути обачними. Якщо робота в інтернеті починається з того, що гроші вимагають у вас, це має вас насторожити. Користуючись сайтами, не переходьте за сумнівними посиланнями  і завжди перевіряйте інформацію про роботодавця.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW