“Бійців аграрного фронту" Хмельниччини відзначили в ОВА



Третьої неділі листопада відзначають своє професійне свято працівники однієї з провідних галузей економіки і держави – сільського господарства. Повномасштабна війна стала справжнім випробуванням для працівників агропромислового комплексу країни. І зараз, як ніколи, від їх праці залежить продовольча безпека та економічний розвиток країни.

Аграрії Хмельниччини не лише лідирують в Україні за урожайністю зернових культур, а й надають гуманітарну допомогу, волонтерять, захищають рідну землю зі зброєю в руках. Сьогодні в обласній військовій адміністрації “бійці” аграрного фронту – хлібороби, механізатори, агрономи, тваринники, майстри овочівництва та садівництва – приймали вітання від керівництва регіону.

Вітання сільгоспвиробників, начальник ОВА Сергій Гамалій відмітив, що українці споконвіку вважалися нацією хліборобів, адже любили свою землю, ставилися до неї шанобливо і вкладали в неї всі сили й душу, і вона за це щедро віддячувала.

“Цього року багатьом аграріям довелося залишити улюблену справу і взяти в руки зброю, однак і це зроблено лише через любов до нашої землі та небажання, щоб її топтали російські чоботи. Це – справжній героїзм,” – сказав очільник області.

Окремі слова вдячності лунали на адресу аграріїв, які продовжують працювати на своєму фронті, обробляти землю, проводити посівну, дбати про майбутній урожай, виробляти цінну і якісну продукцію тваринництва, щоб не допустити продовольчої кризи в Україні та світі.

Кращим працівникам галузі Сергій Гамалій вручив відзнаки Міністерства аграрної політики та продовольства України, а також обласної військової адміністрації.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW