Запорізький виконком замовив майже за 1,5 мільйони ремонт приміщення для розміщення укриття



Виконавчий комітет Запорізької міської ради замовив послуги з поточного ремонту частини приміщень з метою розміщення найпростішого укриття вартістю в 1 мільйон 455 тисяч гривень.

Про це повідомляється в реєстрі публічних закупівель «Prozorro», передає 061.

Відповідальним за цю закупівлю є сектор адміністративно-господарського забезпечення виконкому. Адреса приміщення не вказується, але мова йде про приміщення, що знаходиться на балансі виконкому.

Згідно технічного завдання виконавець робіт має розібрати покриття підлоги та бетонний ганок, відбити штукатурку, зняти дверні полотна, провести опорядження стін, встановити металеві дверні коробки із навішуванням дверних полотен, встановити вентеляцію, здійснити роботи з водопостачання та каналізації, а також електромонтажні роботи з встановленням перемикачів світла та розетками, здійснити фарбування металевих поґрунтованих поверхонь емаллю.

В проєкті договору зазначено про те, що підрядник зобов’язаний усунути виявлені дефекти (недоліки) в порядку і у строки, визначені актом про їх усунення.Якщо він цього не зробить за якихось причин, то буде зобов’язаний повністю компенсувати замовнику витрати, пов’язані з цим та за завдані збитки. За неналежне виконання сторонами зобов’язано передбачен штраф.

У тендерній документації зазначено, що підрядник має виконати усі роботи у строк до 20 грудня 2022 року.

В аукціоні прийняли участь дві фірми – «Будемонтсервіс» із Запоріжжя та «Монтажні Системи» з міста Кропивницький. Незважаючи на те, що у «Будремонтсервіс» була більш економічна вигідна пропозиція (на 252 тисячі меша за конкурента), її відхилили через те, що вони надали дозвільні документи на певні види робіт свого субпідрядника, а тендерний комітет хотів би бачити дозволи безпосередньо підрядника.

Таким чином, підряд отримали «Монтажні Системи» , де власником і керівником зазначен Олександр Мазуренко. Раніше «Монтажні Системи» фігурувала в історії з завищенням цін на матеріалі при ремонті будівлі гуртожитка ГУНП в Кропивницькому та щодо кримінальне провадження щодо розтрати коштів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, яку кількість укриттів мають відремонтувати та облаштувати у Запоріжжі.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW