Зловживають алкоголем, здійснюють самокалічення та суїцид: демотивовані солдати рф на межі



Через значні успіхи Сил оборони України в окупантів спостерігається зниження рівня морально-психологічного стану. Серед військових рф частішають випадки збройних конфліктів на фоні алкогольного сп’яніння. Також вороги все частіше здійснюють самокалічення та суїциди.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр під час брифінгу.

"На фоні успішних контрнаступальних дій Сил оборони України відмічається зростання панічних настроїв та значне зниження рівня морально-психологічного стану серед особового складу окупаційних військ. Серед окупантів спостерігається масове зловживання алкогольними напоями, у зв’язку з чим почастішали випадки збройних конфліктів між представниками різних підрозділів. Це призводить до дестабілізації", - сказала Маляр.

За її словами, командування російських окупаційних військ намагається виправити цю ситуацію забороною продажу алкоголю та притягненням до відповідальності причетних.

"Нам відомі випадки умисного самокалічення представників російських військових і випадки суїцидів. Це пов’язано з тим, що Російські війська демотивовані. Але жодного шансу, крім через суїцид чи добровільне самокалічення, у них немає, щоб покинути територію, куди їх примусово відправили для ведення війни", – зазначила Маляр.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW