На Київщині діти принесли у школу уламки збитої ворожої ракети, - ФОТО, ВІДЕО



На Київщині, у Бучанському районі, діти принесли у школу уламки збитої ракети. Та ще й у розпал масованого ракетного обстрілу всієї території України.

Про інцидент розповів головний поліцейський Київщини, Андрій Нєбитов. 

"За школою діти знайшли збиту ракету і несуть показати", - таке повідомлення в самий розпал вчорашнього масованого обстрілу Київщини ми отримали на спецлінію "102" від керівника одного із навчальних закладів Бучанського району, - написав Нєбитов в своєму Telegram-каналі. 

Правоохоронець був обурений тим, що в розпал ракетної загрози діти знаходилися на вулиці. Він закликав батьків бути відповідальнішими і не ігнорувати сигнал повітряної тривоги. 

Те, що діти під час ракетної загрози знаходились на вулиці, те, що дорослі відкрито ігнорували повітряну тривогу – вища міра безвідповідальності. Той же факт, що малеча так легковажно поводилась із вибухонебезпечними предметами, які несуть реальну загрозу життю і здоров’ю – просто шокує, - наголосив поліцейський. 

Крім того, Андрій Нєбитов розповів, що внаслідок чергової масованої атаки окупантів на Київщину відбулося влучання 3 ракет, щонайменше 5 - збито силами ППО. Постраждали Обухівський, Фастівський та Білоцерківський райони. Руйнувань зазнали об'єкти енергетичної інфраструктури, житлові будинки.

3 особи травмовано, одна жінка загинула. Громадяни отримали тілесні ушкодження: осколкові поранення та контузії.

Так, частини повітряної зброї окупантів знайшли сьогодні на півночі області в лісовій зоні. Ще один фрагмент збитої ракети та вирву від влучання виявили сьогодні ще в одному із районів Київщини. Уламки знайшов сільгосппрацівник під час об'їзду території поля. Працівники поліції провели огляд місця події та зафіксували наслідки знешкодженої силами ППО ракети.

Раніше ми розповідали, що уламки російської ракети убили жінку на Київщині. Пенсіонерка знаходилася на цвинтарі - вшановувала пам'ять чоловіка. 

44.ua у Телеграм: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW