"А що водоканал? А нічого!": тернополянину нарахували 25 додаткових кубів за воду



Тернополяни обурені платіжками за воду, які отримали за жовтень. Багатьом дорахували сумі більше тисячі гривень. Так, мешканцю обласного центру Василю Лису у платіжці за жовтень “Тернопільводоканал” дорахував йому додаткових 25 кубів за холодну воду. Таким чином у його рахунку сума склала 1300 грн, при тому що Василь використав лише 4 куби за місяць.

Про це тернополянин розповів на своїй Facebook-cторінці.

"Отримав рахунок за "надані послуги" КП Тернопільводоканал за жовтень місяць. І був вельми збентежений. В рахунку була сума майже 1130 грн. Тобто 4,41 куб.м по квартирному лічильнику і плюс!!! 25, 44 куб.м по загальнобудинковому. Це при середньому нашому споживанні 5-6 куб.м води в місяць. А в моїх сусідів, взагалі, були суми і по 3500 грн!", - розповів чоловік.

"А що водоканал? А нічого!": тернополянину нарахували 25 додаткових кубів за воду (ФОТО), фото-1

Тернополянин розповідає, що разом із сусідами вирішив звернутись до "Тернопільводоканалу".

У результаті перевірки з’ясували, що жодної перевитрати води немає. А у підприємстві сказали, що в них стався збій системи, і дозволили мешканцям сплатити за фактично спожиту воду.

"А тепер запитання до нешановного добродія Кузьми В.А.: тернополяни купують воду по 36,70 грн. за кубометр. Це досить висока ціна. То навіщо КП Тернопільводоканал намагається шахрайським шляхом видурювати в тих же тернополян ще більші суми? В нашому випадку 9430 грн. на малий будинок. А якою буде ця сума в масштабах всього Тернополя? І що це за графа “Абонентське обслуговування” з щомісячною сумою 30 грн.? На що йдуть ці гроші?", – підсумовує Василь Лис.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW