Військовим медикам передали реанімобіль



Сьогодні, 14 листопада, Полтавський міський голова Олександр Мамай разом із народним депутатом України Юрієм Шаповаловим, депутатами Полтавської обласної та міської рад передали одній із військових частин Полтавщини реанімобіль. Про це поінформували з Полтавської міської ради. 

- Ми завдячуємо нашим військовим за можливість жити і працювати на рідній землі. Ми щиро вдячні бійцям ЗСУ, які сміливо та відважно боронять нашу державу від ворога. Тому сьогодні, завдяки підтримці міжнародних партнерів та депутатів, ми можемо передати такий реанімобіль, аби зберегти життя та здоров’я наших героїв!, - зауважив Олександр Мамай.

Волонтери доставили реанімобіль з Англії. Він пройшов увесь необхідний технічних огляд, має повне медичне оснащення.

Окрім цього, разом з автомобілем швидкої допомоги, військовим передали продукти харчування швидкого приготування, засоби гігієни, необхідне медичне обладнання для проведення операцій та надання першої допомоги тяжко пораненим бійцям, ліки від різних захворювань, білі маскувальні сітки (сплетені нашими освітянами), одяг, каремати, спальники.

Міська влада планує й надалі забезпечувати військових усім необхідним. Наразі йдуть перемовини з німецьким містом Бремен, щоб залучити ще декілька подібних реанімобілів для нашої армії.

Читайте також: Афіша мистецьких заходів для для переселенців і жителів Полтавщини на цей тиждень



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW