"'Погано пахне": військовий провів у тамбурі 7 годин через скаргу пасажирів



Українського військового, який їхав у відпустку до родини з Дніпра до Києва, виставили до тамбура через "поганий запах".

Про це написала в Instagram засновниця благодійного фонду "Країна Нескорених" Любов Оліградська з посиланням на дочку військовослужбовця, передає редакція. 

Солдат однієї із військових частин Віктор Якименко їхав до родини поїздом "Дніпро — Київ" №731 ("Інтерсіті").

Попередньо захисник взяв квиток на потяг і замість подяки від людей, яких захищає - отримав неприємний сюрприз.

"Дуже "ввічливий" провідник попросив його вийти в тамбур і спати там, тому що... Тому що від нього погано пахне", — зауважила Оліградська.

Дочка військового сказала, що провіднику на нього поскаржилися двоє чоловіків, які сиділи поряд. Багато користувачів засудили поведінку персоналу "Укрзалізниці" та вимагають звільнити провідника, через якого Якименко провів у тамбурі 7 годин.

"'Погано пахне": військовий провів у тамбурі 7 годин через скаргу пасажирів , фото-1

"Укрзалізниця" звернула увагу на цю ситуацію та підтвердила, що чоловіка справді вигнали з вагона.

"Військового пасажира, який повертався додому, пасажири звинуватили в "поганому запаху" і виставили в тамбур. Наші стюарди недостатньо чітко зреагували на ситуацію і не помітили конфлікту, дозволивши захиснику провести решту поїздки в тамбурі", — зазначив перевізник.

Компанія зробила висновки, пообіцявши організувати тренінг для провідників стосовно українських військових. Пасажирів просять виявляти терпіння та повагу.

Дивує також позиція свідків події. Жоден з присутніх у вагоні не заступився за військового. Натомість тих чоловіків треба було змусити пішки до Києва йти.

Якщо схожа ситуація трапиться на ваших очах, то в Укрзалізниці просять сповіщати про неї негайно — начальникові поїзда, контактному центру або прямо у месенджері. На звернення обіцяють реагувати блискавично. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW