У Ботанічному саду Полтавського національного педагогічного університету імені Короленка переселенці посадили екзотичні рослини



Департамент економіки і інвестицій на чолі з Владою Співак спільно з Полтавським Національним Педагогічним університетом імені В.Г. Короленка провели захід направлений на інтеграцію внутрішньо переміщених осіб в Полтавську МТГ та створення для евакуйованих громадського простору на території Парку- пам’ятки садово- паркового мистецтва «Ботанічного саду ПНПУ».

«Висловлюємо подяку за гостинне приймання ректорці ПНПУ Марині Гриньовій та колективу Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка. Захід допомогли організувати та провести: Дзюбаненко Антоніна Степанівна, Гура Олексій Анатолійович, Новописьменний Сергій Анатолієвич, Непокупна Тетяна Андріївна, Школяр Сергій Петрович, Гомля Людмила Миколаївна, Гура Марія Вікторівна, Златопольська Наталія Василівна, Юліана Линник та Борис Шевченко. КП «Декоративні культури» передали кущі спіреї вангутти. Дякуємо!» - сказано у повідомленні ПМР.

Читайте також: У КП «2-а міська лікарня ПМР» відбулася акція до Всесвітнього дня боротьби з цукровим діабетом



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW