У Сумах ситуація з COVID-19 залишається стабільною



У Сумах ситуація з COVID-19 залишається стабільною, фото-1

Управління охорони здоров'я інформує щодо ситуації з захворюваністю на COVID-19 у Сумській міській територіальній громаді.

Як повідомила під час апаратної наради при міському голові Олександрові ЛИСЕНКУ начальник управління охорони здоров'я Олена ЧУМАЧЕНКО, за підсумками тижня ситуація з COVID-19 залишається стабільною. Хворобу виявили у 74 сумчан, серед яких троє дітей. Одужали 187 хворих. Летальних випадків не зафіксували.

Продовжували хворіти 334 сумчанина.

Станом на неділю, 13 листопада, у стаціонарах закладів охорони громади від COVID-19 лікувалися 36 дорослих (20 з них потребували кисневої терапії, восьмеро перебували на ліжках інтенсивної терапії, п’ятеро хворих були підключені до апаратів ШВЛ) та одна дитина (у відділенні реанімації), а також дев’ятеро дітей із підозрою на цю недугу.

У КНП «Медичний клінічний центр інфекційних хвороб та дерматології ім. З. Й. Красовицького» перебували 13 жителів сумської громади (10 отримували кисень вільним потоком).

Загалом у Сумах із початку пандемії коронавірусну хворобу виявлено у 86348 осіб (6179 – діти). Зареєстровано 1154 летальні випадки.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW