У СНАУ завершився проєкт “Rethink Waste Week”



Протягом тижня, з 7 по 11 листопада 2022 року, на базі Сумського національного аграрного університету відбувалася реалізація проєкту “Rethink Waste Week” у рамках програми “Продукування та поширення ідей циркулярної економіки відповідно до Плану дій ЄС”.

Отже, час підбити підсумки:

●викладачі, студенти та команда Офісу промоції створили відео “Дисципліна “Екологія”” (переглянути можна за пос. https://www.youtube.com/watch?v=azUtYXCW8oU).

●07.11.2022 відбулося відкриття виставки “Recycling”. Городяни та колектив СНАУ показували свої вироби, створені методами Ресайклінгу та Апсайклінгу: шкарпетки зі старих светрів, люстра з колеса до воза, миска для тварин з шлему російського солдата. Речі дивували гостей виставки своєю креативністю та неординарністю. (див. https://youtu.be/EurvzMbcLQA; http://www.shans.com.ua/?m=inews&nid=65659)

●08.11.2022 завершився збір макулатури в стінах СНАУ. Разом нам вдалося зібрати понад тонну паперу. Вилучені за продаж гроші обов’язково спрямуємо на допомогу Збройним Силам України.

●09.11.2022 відбувся дебатний тур студентів “Circular Economy”. Студенти обговорювали та дискутували про питання екології. Перше місце здобула команда інженерно-технічного факультету, друге - будівельного, третє - факультету економіки і менеджменту. (https://snau.edu.ua/vidbuvsya-debatnij-tur-studentiv-circular-economy/)

●10.11.2022 проходив захист наукових робіт “Інноваційні рішення для циркулярної економіки”. Перше місце здобула Анна Савєлова (Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського), друге місце – Богдан Івашко (Луцький національний технічний університет), третє місце – Інна Бикова (Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»). (https://snau.edu.ua/konkurs-naukovix-robit-snau-u-vsesvitnij-den-nauki)

●11.11.2022 завершився збір макулатури у школах Сумщини. До акції долучилися Хухрянська ЗОШ I-III ступенів Чернеччинської сільської ради, КУ Сумська спеціалізована школа I-III ступенів /2 ім. Д. Косаренка, КУ Сумська загальноосвітня школа I-III ступенів /12 ім. Б. Берестовського. Вилучені за продаж гроші спрямуємо на допомогу Збройним Силам України.

Відео про проведення нашого крутого, незабутнього та надзвичайно інформативного “Rethink Waste Week” можете переглянути за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=uch9DLJfNi0 .

Щиро сподіваємося, що всі причетні до організації та проведення “Rethink Waste Week” отримали багато позитивних емоцій та нові знання в галузі нагальних проблем екології та поводження з побутовим сміттям.

Наш тиждень - переосмисли відходи!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW