Військовий з Івано-Франківська організував свято для 7-річного Дмитрика з прифронтового села



Десятки дитячих книжок, іграшки та солодощі надіслали іванофранківці на день народження 7-річному Дмитрику, який з бабусею та дідусем живе у прифронтовому селі.

Про це на Facebook-сторінці написав військовий з Івано-Франківська Петро Шкутяк, повідомляє Суспільне.

Підрозділ бійця перебуває поблизу села, в якому мешкає Дмитрик з родиною. 7 листопада хлопчикові виповнилося сім років. Петро Шкутяк опублікував про це допис і відео.

"Це — Дмитро. Йому сьогодні виповнилося сім років. Йому нічого не подарували, бо ні грошей немає, ні купити нема де. Але ми з хлопцями щось придумаємо. Його бабуся щодня готує нам сніданок, обід і вечерю. Дідусь все приносить, хоча ми про це не просимо. Грошей від нас за це не беруть. Піклуються про нас як можуть, хоча у самих мало що є. Дмитро до школи не ходить, бо війна ж", — написав Петро Шкутяк.

У відео Дмитрик зізнався, у подарунок хоче, щоб закінчилася війна, а також дитячий мотоцикл.

Після публікації у Facebook десятки людей зголосилися передати хлопчикові подарунки.

12 листопада Петро Шкутяк опублікував пост подяки всім, хто надіслав подарунки Дмитрикові.

Окрім книжок, солодощів та іграшок, працівники департаменту культури Івано-Франківської міської ради передали Дмитрикові лист.

"Дорогий хлопчику! Цю посилочку тобі надсилаємо з Івано-Франківська. Вся культурна родина на чолі з директоркою Надією Загурською бажає тобі щасливого майбутнього. Надсилаємо книжечки, щоб ти гарно вчився та практикувався у читанні, а ще — іграшки і солодощі. Такі дітки як ти — наше майбутнє. Рости здоровий розумний сміливий та з гордістю пам'ятай, що ти — чудовий український хлопчик. Чекаємо в гості після перемоги", — йдеться у листі.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW