Станом на вечір Сили оборони встановили контроль над більш ніж 60 населеними пунктами Херсонщини, - Зеленський



Кількість звільнених від окупантів населених пунктів на Херсонщині зростає. Станом на вечір Силами оборони встановлено контроль над більш ніж 60 населеними пунктами Херсонської області. 

Про це у вечірньому відеозверненні повідомив Президент України Володимир Зеленський.

"Станом на цей вечір силами оборони встановлено контроль над більш ніж 60 населеними пунктами Херсонської області. Поліція розпочала стабілізаційні заходи. В самому ж Херсоні також тривають стабілізаційні заходи", – сказав Президент.

За його словами, успіх на Херсонщині став можливим завдяки тому, що свою службу українські військові гідно несуть на інших напрямках.

Володимир Зеленський заявив, що на Донеччині зараз точаться жорстокі бої, там справжнє пекло.

"Сьогодні ми всі разом відчуваємо захоплення. Не знаю, чи є у нас хоч одна людина, яка не дивилася відео, як наші херсонці вітають українських захисників. І таких привітань ми побачимо ще багато. В тих містах і селах, які ще в окупації. Нікого не забуваємо, нікого не залишимо.

Так буде в Генічеську і Мелітополі. Ми приїдемо в усі наші міста і села Донбасу. Ми обов'язково побачимо, як люди з українськими прапорами, які вони там тримають, зустрічатимуть українські сили в Криму, а їх на вулицях у день визволення будуть сотні.

Дякую всім, хто бореться і працює заради української перемоги! Я вдячний всім у світі, хто допомагає нам! Вічна слава всім тим, хто віддав своє життя за Україну!", - йдеться у зверненні Володимира Зеленського.

Читайте також: У звільнених населених пунктах Херсонщини підрозділи Сил оборони проводять стабілізаційні заходи, - ВІДЕО.

Детальніше слухайте на відео:



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW