Поліції Закарпаття передали 14 нових службових автомобілів



Начальник поліції Закарпатської області Ярослав Колесник разом із головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою та виконуючим повноваження голови обласної ради Андрієм Шекетою вручили ключі від автомобілів «Renault Duster» співробітникам районних управлінь поліції. Відтепер для додаткового підсилення правопорядку в області поліцейські патрулюватимуть ще на 14 нових службових автомобілях.

Поліції Закарпаття передали 14 нових службових автомобілів, фото-1Сьогодні, 9 листопада, на площі Народній в Ужгороді, за ініціативи та сприяння Міністра внутрішніх справ та Голови Національної поліції України територіальні відділи та управління ГУНП в Закарпатській області отримали нові службові автомобілі.

Ключі від 14 автівок «Renault Duster» поліцейським вручили керівник поліції Закарпаття генерал поліції третього рангу Ярослав Колесник, голова Закарпатської ОВА Віктор Микита та виконуючий повноваження голови обласної ради Андрій Шекета.

Для ефективного виконання службових обов’язків та підтримання належного правопорядку на території регіону службові автомобілі передали Ужгородському та Мукачівському районним управлінням поліції, Берегівському, Рахівському та Тячівському районним відділам поліції, а також поліції Мукачівщини, Перечина, Великого Березного, Воловця та Міжгір’я.

«Вже сьогодні на цих транспортних засобах співробітники поліції заступлять на перші патрулювання. Це однозначно дозволить нам оперативніше прибувати на виклики громадян, які потребуватимуть нашої допомоги. Також таким чином ми збільшимо присутність поліції у всіх населених пунктах області, особливо в темну пору доби. Нашим основним завданням залишається дати місцевим та тимчасово переселеним з інших регіонів громадянам відчуття безпеки та захищеності. Продовжуємо тримати надійний тил заради перемоги України!» - зазначив генерал поліції третього рангу Ярослав Колесник.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW