Обстріли в Краматорську, Кураховому, Авдіївці. Оперативна ситуація по Донецькій області, - ФОТО



 Напередодні ввечері росіяни завдали удару по Краматорську – 1 дитина поранена, пошкоджена школа та прилеглі будинки. Обстріли не припиняються вздовж всієї лінії фронту.

На Донецькому напрямку росіяни обстріляли Курахове – поцілили у приватний сектор та промисловий об’єкт. Авдіївку ввечері росіяни обстріляли з артилерії – 1 людина загинула, 1 поранена. 3 людини поранено у Красногорівці, - повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Обстріли в Краматорську, Кураховому, Авдіївці.  Оперативна ситуація по Донецькій області, - ФОТО, фото-1

На Горлівському напрямку найбільше постраждала Часовоярська громада. У Часовому Яру 1 людина загинула, 2 поранено. Пошкоджені дитсадок, школа та інфраструктурний об’єкт, повністю знищено 4 будинки, часткових руйнувань зазнали ще щонайменше 16. Гучно минула ніч у Світлодарській громаді, були обстріли околиць Торецької та Соледарської громад.

Обстріли в Краматорську, Кураховому, Авдіївці.  Оперативна ситуація по Донецькій області, - ФОТО, фото-2

На Лисичанському напрямку під вогнем Торське і Зарічне у Лиманській громаді та Серебрянка, Дронівка і Сіверськ у Сіверській громаді. Інформацію щодо постраждалих та обсягів руйнувань встановлюємо.

Залишатися на Донеччині небезпечно! Евакуюйтесь, - наголошує Павло Кириленко.

Читайте нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

Надсилайте свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

Обговорюйте новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

Дивіться нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW