В Укрзалізниці розповіли про перехід з електричок на тепловози



Укрзалізниця готова буде замінити непридатні електрички на тепловози. Це може статися, якщо поїзди не зможуть рухатися на електричній тязі. На такий випадок в активах Укрзалізниці достатньо тепловозів, що працюють на дизельному паливі.

Про можливий перехід з електровозів на тепловози розповів голова правління Укрзалізниці Олександр Камишин.

Ракетні удари Росії по енергетичних об'єктах України провокують перебої в електропостачанні та завдають серйозної шкоди енергосистемі країни. Після обстрілів нерідко трапляються відключення від електропостачання цілих міст, порушення у мобільному зв'язку та перебої з підключенням до Інтернету.

Окрім того, після кожної чергової атаки доводиться коригувати розклад руху поїздів. Адже на окремих ділянках залізниці зникає напруга в контактних лініях, якими рухаються електрички. На жаль, подібні атаки на інфраструктуру можуть продовжуватись і надалі. Вся країна готується до потенційного затяжного блекауту. За цих умов Укрзалізниця готова перейти з електричок на тепловози.

В Укрзалізниці справді розглядають можливість заміни електропоїздів на дизельні тепловози, повідомив Камишин. Якщо обстріли продовжуватимуться, то питання про застосування локомотивів на дизельному паливі постане доволі гостро. Тому ранок понеділка Олександр Камишин провів, перевіряючи працездатність дизельних локомотивів. Керівник компанії навіть зробив селфі на тлі добре збереженого старого паровоза, увінчаного п'ятикутною зіркою. (Швидше за все, його до того спонукала не дата 7 листопада, а просто так збіглося.)

В Укрзалізниці розповіли про перехід з електричок на тепловози

В Укрзалізниці розповіли про перехід з електричок на тепловози

"Коли росіяни обстрілюють нашу енергетичну інфраструктуру, ми переходимо на дизельні локомотиви і продовжуємо бігти. У нас завжди є план Б", - запевнив топ-менеджер.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW