Коли у Слов'янську, Краматорську та у решті населених пунктів Донеччини вимикатиму світло: графік відключень



ДТЕК Донецькі електромережі публікує графік погодинних відключень та перелік вулиць, де будуть задіяні стабілізаційні відключення електроенергії.

Після масштабних обстрілів російською армією об'єктів енергетичної інфраструктури України НЕК Укренерго доводиться обмежувати постачання електроенергії. Стабілізаційні відключення електроенергії будуть застосовувати тільки в разі дисбалансу в енергосистемі та після розпорядження НЕК Укренерго.

Для того, аби мешканці могли заздалегідь підготуватися, ДТЕК Донецькі електромережі публікує орієнтовний перелік населених пунктів, де в разі необхідності буде обмежене електропостачання. 

У ДТЕК зауважують, щоможлива невелика похибка у часі в межах 30-40 хв для перепідключення електропостачання між групами.

"Закликаємо всіх мешканців Краматорського району підтримати енергетиків у боротьбі на енергофронті. Для цього треба споживати електроенергію помірно — вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00", - йдеться у повідомленні на сторінці Краматорської ОВА у телеграм.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW