Ракетний удар по Краматорську та обстріл багатоповерхівки у Лимані: яка ситуація в Донецькій області



Російські окупанти випустили чотири ракети по Краматорську та знищили багатоповерхівку у Лимані.

Про це 7 листопада повідомив очільник Донецької ОВА Павло Кириленко. 

"На світанку росіяни випустили 4 ракети по Краматорську – за попередньою інформацією, без жертв. Обсяги руйнувань встановлюємо", - написав він.

Очільник ОВА також додав, що на Волноваському напрямку вночі відбувалися інтенсивні артобстріли Вугледара та Павлівки – без жертв. На Донецькому напрямку дві людини зазнали поранень у Красногорівці, зафіксовано обстріли Мар’їнки та Георгіївки. В Авдіївці вночі були поодинокі прильоти по старій та центральній частинах міста – без жертв.

На Горлівському напрямку найбільше шкоди росіяни завдали Бахмуту – вбили одну людину, поранили ще двох, пошкодили п'ять приватних будинків, одну багатоповерхівку та підприємство. У Соледарській громаді інтенсивні обстріли відбувалися поблизу Яковлівки та Бахмутського, також під вогнем – околиці Торецької та Світлодарської громад.

На Лисичанському напрямку росіяни поранили одного жителя Лимана, також не припиняються постійні обстріли Торського та Зарічного. У Лимані росіяни також зруйнували багатоповерхівку.

Нагадаємо, вранці 7 листопада Кириленко повідомив, що за 6 листопада росіяни вбили 1 цивільного на Донеччині — у Бахмуті. Ще 5 людей в області зазнали поранень.

Варто зазначити, що Бахмутський напрямок наразі є одним з найгарячіших в Україні. Там окупанти не припиняють спроб атакувати позиції ЗСУ та обстрілювати мирні населені пункти, проте наші воїни тримають оборону.

Актуальні новини в нашому телеграм-каналі https://t.me/pokrovsk06239.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW