Замість картоплі – коноплі: на Новоградщині ще одному любителю вирощування «травички» оголосили про підозру



Днями на Новоградщині поліцією оголошено про підозру 54-річному місцевому мешканцю, у якого виявили коноплі та мак. Поліції сказав, що вирощував для себе. Про це інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Житомирській області із посиланням на Новоград-Волинський районний відділ поліції.

Так, поліцейські Новоград-Волинського райвідділу проводили обшук у місцевого жителя та виявили чимало заборонених рослин: і грядку на присадибній ділянці, і вже суху рослинну сировину – канабіс та близько 1,3 кілограма маку.

« – Зібравши відповідні докази та висновки експертів, днями слідчі Новоград-Волинського райвідділу за процесуального керівництва місцевої окружної прокуратури оголосили чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети) ККУ», – йдеться у повідомленні.

На чоловіка чекає або штраф – від 2 до 5 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або навіть ув’язнення на термін до 3 років.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW