У Хмельницькому відкрили розплідник для службових собак. Вже є перше "поповнення"



 Хмельницькому на базі кінологічного центру поліції відкрили розплідник службових собак. Там розводитимуть і виховуватимуть собак для різних поліцейських служб з усіх регіонів України. Розплідник вже має перше "поповнення" — п’ятеро цуценят бельгійської вівчарки.

Розплідник має перше "поповнення".

На відкритті розплідника був і голова Національної поліції України Ігор Клименко. За його словами, такий розплідник необхідний, оскільки через повномасштабне вторгнення Росії в Україну кінологічні підрозділи в зонах активних бойових дій втратили чимало чотирилапих.

"Ми втратили підготовлених службових собак на Донеччині, Харківщині, Херсонщині. І в цих стінах ми бачимо майбутнє поліцейської кінологічної служби", — сказав Клименко.

Майданчик для вигулу та дресування собак.

У розпліднику облаштували майданчики для вигулу та дресування щенят, ветеринарно-карантинний пункт, 10 родильних вольєрів з обігрівом.

"Для функціонування сучасного розплідника на Хмельниччині є всі необхідні умови. Перш за все — це висококваліфіковані спеціалісти з великим досвідом роботи. Також на базі аграрно-технічного університету функціонує кафедра кінології, що дає наукове підґрунтя діяльності. Крім того, кінологічний центр тісно співпрацює з "Першим військовим ветеринарним шпиталем" та його головним лікарем Кирилом Чумаковим, який уже давно опікується здоров’ям поліцейських собак", — каже очільниця кінологічної служби Нацполіції Світлана Коломієць, яка також була присутня на відкритті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW