Українські діти за кордоном збирають гроші для наших захисників



8-річний Даніель передав 800 євро на потреби наших воїнів. Ці гроші зібрані спільно з іншими дітьмита дорослими, які через війну змушені були тікати до далекої Норвегії, під час благодійного ярмарку.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

«Там продавали українські сувеніри, серед яких і синьо-жовті прапори, і патріотичні наклейки, і значки, і навіть купони, які були в обігу в Україні у 90-ті роки, а також пропонували випічку і напої.

Того дня мама Даніеля разом із іншими емігрантами влаштувала дійство на підтримку України. Була і хода з прапорами, і встановлена сцена, і виконання Гімну України, і ярмарок.

Захід готували заздалегідь, брали відповідні погодження, заручилися підтримкою інших українців, які через війну також виїхали у Норвегію. До них приєдналися і поляки, і білоруси.

Таким чином переселенці хотіли нагадати, що війна в Україні триває, а захисники потребують підтримки. Адже сьогодні цю тему в закордонних новинах висвітлюють рідше, ніж раніше. Тому українці в Норвегії використовують можливість актуалізувати її».

Зазначається, що такі акції планують організовувати і надалі. А частину коштів, яку вдасться зібрати під час благодійних заходів,мають намір спрямовувати, зокрема, і на виготовлення «буржуйок», а також лопат та сокир для українських військових. Саме цим зараз займається тато Даніеля – Василь Мисюра.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW