У Львові в перинатальному центрі виходили трійню, яка народилася передчасно



Двоє дівчаток та хлопчика жінка народила на 31 тижні вагітності. 

5 листопада на фейсбук-сторінці Львівського обласного клінічного перинатального центру повідомили, що нещодавно з їхнього перинатального центру виписалася ще одна трійня. 

"Соломія, Злата та Марко народилися на 31 тижні вагітності. При народженні маса та зріст дівчаток 1470г/38см та 1490г/38 см, хлопчика 1480г/40 см. Перші два тижні життя трійня провела у відділення анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених. Далі переведені у відділення постінтенсивного догляду новонароджених та виходжування недоношених дітей", - йдеться у повідомленні.  

З 28 доби вони на спільному перебуванні з мамою. Завдяки спільним зусиллям фахівців та мами почали активно набирати вагу. За час перебування у перинатальному центрі діти пройшли скринінг слуху, УЗД та інші планові обстеження та консультації.

Виписали додому на 37 добу життя. Вага малюків при виписці 2150г, 2150г та 2380 г. 

У Львівському обласному клінічному перинатальному центрі виписалася ще одна трійня, Фото: Львівський обласний клінічний перинатальний центр

У Львівському обласному клінічному перинатальному центрі виписалася ще одна трійня, Фото: Львівський обласний клінічний перинатальний центр

Читайте також: Козицький повідомив, яка ситуація у Львові та області станом на ранок 5 листопада

Фото на головній: Львівський обласний клінічний перинатальний центр, фейсбук



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW