"ВСІ тут" - безконтактна робот-мийка у Полтаві, яка економить час клієнтів та береже їх авто



Нагадуємо, взимку 21-го року на вулиці Геннадія Біліченка, навпроти щербанівської сільської ради, запрацювала безконтактна робот мийка "ВСІ тут".

Вона має три режими роботи  тривалістю у 3, 7 та максимально у 12 хвилин. Від інших відмінна тим, що миє машини робот. Працює він швидко, безконтактно та ефективно.

Режими роботи робот-мийки

Експрес (тривалістю 3 хвилини): очисник, мийка кузова.

Щоденна (тривалістю 7 хв.): очисник, мийка кузова, пінна стінка, мийка кузова, віск та легка сушка.

Преміум (тривалістю 12 хв.): мийка днища, подвійний очисник, мийка кузова, пінна стіна, мийка кузова, віск та подвійна сушка.

Ціна послуг відповідно 100/150/200 грн.

Як покроково працює робот мийка?

Після оплати і вибору режиму мийки ворота відкриваються автоматично, далі робот дає команди водієві: "Будь-ласка, закрийте вікна та двері! Повільно проїжджайте в зону мийки, слідуючи за стрілкою вказівника, вперед". Далі просто залишайтесь у авто і займаєтесь своїми справами, доки завершується мийка.

Коли автомобіль знаходиться у боксі, робот автоматично визначає його розміри та контури. Максимальна висота авто -  до 2,05 м,  максимальна довжина -  5.10м.

Мийка днища автомобіля відбувається струменем води, що подається під тиском у 160 бар на в'їзді у бокс. Після цього кузов автомобіля покривається очисником і далі - по етапам вибраної програми.

Як клієнти оцінюють роботу мийки?

-Наші клієнти вже оцінили переваги робот-мийки. Насамперед це – економія часу. На повне миття навіть у «Преміум»-режимі наш клієнт витрачає всього 12 хвилин і їде далі по своїх справах на помитому і висушеному авто. Крім цього, настання зимового періоду розкриє іще одну перевагу нашої мийки. Адже під час мийки днища змиваються реагенти, які використовують для обробки доріг. Це захищає авто від корозійних процесів та подовжує його життя, - розповідає  Олександр Приходько, менеджер із якості мийки «ВСІ тут».

"ВСІ тут" - безконтактна робот-мийка у Полтаві, яка економить час клієнтів та береже їх авто, фото-1

Які ще послуги пропонує клієнтам мийка "ВСІ тут"?

Також на території мийки знаходяться 4 закритих та 1 відкритий бокс для самообслуговування. З усіма доступними функціями для самостійного миття авто та рожевою "диво-піною" на всіх постах. Окремо доступні функції порохотяг, підкачки та обдув на зоні дотирання авто.

Чи варто придбати картку постійного клієнта?

Звичайно, бо на мийці "ВСІ тут" - дбають про тих хто цінує свій час і гроші. Картка постійного клієнта гарантує суттєві переваги та вигоди. Така картка дає 10% кешбеку від кожного поповнення. Вартість картки - 200 грн, але одразу після її придбання ви матимете на балансі вже 300 грн, тому що 100 грн отримуєте у якості подарунка. Крім цього, у свій день народження Ви отримаєте мийку "Преміум" у подарунок (діє за день до дня народження та в день). Картку можна придбати у адміністратора мийки.

"ВСІ тут" - безконтактна робот-мийка у Полтаві, яка економить час клієнтів та береже їх авто, фото-2

Мийка працює цілодобово за адресою: Щербані, вулиця Геннадія Біліченка, 53.

(Важливо! Адміністратор допомагає клієнтам із 5.00 до 22.00. Якщо клієнт має можливість приїхати після настання комендантської години, він може скористатися мийкою, але без допомоги адміністратора). 

Більше інформації - на сторінці "ВСІ тут" у Instagram



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW