Магістрант кам'янецького вишу – найцінніший волейболіст турніру в Італії



 В Італії триває волейбольний сезон. Наприкінці жовтня – на початку листопада місцеві команди розіграли перший трофей кампанії 2022/23 – Суперкубок Італії з волейболу.

Цього року на Суперкубок претендували чотири команди. Серед них – і "Перуджа" українського догравальника, магістранта факультету фізичної культури К-ПНУ Олега Плотницького, що вийшла на турнір у статусі володаря Кубка Італії в сезоні 2021/22.

Лідер національної збірної України взяв участь в обох матчах. Олег безпосередньо допоміг перемогти своїй команді у фіналі, отримавши 11 очок. Повідомляє пресслужба Студентського меридіану.

У вирішальному поєдинку з "Чівітановою" український волейболіст розпочинав матч на лаві запасних, проте повністю відіграв за команду в завершальних сетах. На майданчику він реалізував 8 з 11 атак та виконав 3 блоки.

За підсумками переможного матчу Олега Плотницького обрали найціннішим волейболістом турніру та нагородили премією MVP Суперкубка, відзначивши внесок гравця збірної України в перемогу "Перуджі".

Читайте також:"В Німеччині студент кам'янецького вишу став бронзовим призером".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW