Чому важливо поспішати із «перевзуванням» авто на зиму у час війни та де знайти якісну резину у Полтаві – поради від спеціалістів із «Супра ЛТД»



Стовпчики термометрів повільно, але неухильно, опускаються донизу, а це – вірний сигнал для автомобілістів про те, що саме час «перевзути» машину та змінити літню гуму на зимову. У Полтаві придбати потрібну вам гуму та замінити її допоможуть спеціалісти із «Супри ЛТД». Вони ж дають кілька важливих порад для полтавських автомобілістів.

Чому важливо поспішати із «перевзуванням» авто на зиму у час війни та де знайти якісну резину у Полтаві – поради від спеціалістів із «Супр..., фото-1

Чому цього року потрібно поспішати із «перевзуванням» авто?

У цьому році ситуація нестандартна: окрім звичних черг на шиномонтаж перед зимою варто врахувати віялові відключення світла (ось тут можете знайти графіки планових відключень). Тому рекомендуємо подумати про «перевзування» авто заздалегідь.

Чому слід бути обережним, обираючи шиповану резину?

Якщо ви плануєте їздити на авто до Європи, то врахуйте, що їзда на шипованій резині заборонена у більшості європейських країн, окрім Скандинавії.

Чи можна цього року розраховувати на дешеву резину та широкий асортимент?

Через високий курс долара цього року не вдасться порадувати клієнтів низькими цінами, однак у нас так само зберігається найбільший асортимент та широкий вибір шин. У асортименті магазину представлені шини як вітчизняних, так і світових брендів – Bridgestone, Michelin, Pirelli, Nokian, Continental. Goodyear, Toyo, Kumho, Росава. Це – далеко не повний перелік. Ті шини, яких немає у наявності, можемо привезти на замовлення. Наявність потрібної моделі можна перевірити на сайті tyres.poltava.ua. Щоб проконсультуватися, телефонуйте до наших менеджерів: (095)220-88-82 та (067)378-88-85

Чи обов’язково зберігати змінену літню гуму на балконі?)

Ні, не обов’язково. Нагадаємо, що на «Супра ЛТД» працює також сервіс збереження шин. Для запису на шиномонтаж телефонуйте за окремим номером (096)969-14-69.

Чому вигідно перевзути своє авто до 20 листопада?

При покупці шин не забудьте сказати, що ви прийшли до нас із сайту 0532.ua і – отримаєте зимовий миючий засіб у подарунок (акція діє до 20.11.2022).

Де шукати «Супру», якщо я вже готовий їхати?

Все просто – місто Полтава, вулиця,Дружби, 5.




AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW