"Укрзалізниця" анонсує 50-відсоткову знижку на проїзд, якою можна буде скористатися двічі на місяць



Таксі до вокзалів Укрзалізниці та з вокзалу додому тепер можна викликати зі знижкою навіть напередодні комендантської години. Укрзалізниця поновлює співпрацю з Bolt та Visa, щоб зробити першу та останню милю подорожі більш зручною для своїх пасажирів на одразу 10 вокзалах.

З 1 листопада і до 31 березня 2023 року пасажири з картками Visa Platinum, Visa Signature, Visa Infinite або Visa Platinum Business матимуть знижку -50% на виклик таксі Bolt до залізничних вокзалів та зворотно. Пропозиція у Тернополі не доступна, але жителі Тернопільщині можуть скористатися нею в інших великих містах, зокрема у Києві, Дніпрі, Львові, Одесі, Івано-Франківську, Ужгороді, Полтаві та Кривому Розі. Для Києва акція поширюється на Центральний та Південний вокзали, а також станцію Дарниця, таким чином покриваючи одразу дві ключові станції кільцевої електрички.

Аби скористатися пропозицією, необхідно зробити наступне: 1. Завантажити/відкрити застосунок Bolt. 2. Додати до гаманця Bolt картку Visa. 3. Обрати одним з пунктів поїздки один з 10 акційних вокзалів. Звертаємо увагу, що знижка не діє в Монобанку та при оплаті через Apple Pay, а її розмір залежить від вартості поїздки на момент здійснення замовлення, але в межах 70 грн. Кожен пасажир матиме право на 2 поїздки зі знижкою протягом місяця.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал, де багато цікавих новин, фото та відео!  https://t.me/ternopil0352



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW